Onze visie

Wij zijn Michelle (1986), Suzanne (1988) en Noëlle (1988). Drie zussen, die samen een Bed & Breakfast in het buitenland besloten te beginnen. We vonden hier niet alleen ons droomhuis, maar ook een plek in een kleine, warme en vooral open gemeenschap. Net als de rest van de inwoners, proberen ook wij ons steentje bij te dragen aan het voortbestaan van de vallei(en). Wij werken daarom zoveel mogelijk samen met lokale ondernemers, wier streekproducten perfect bij ons concept passen.


Noëlle

Noëlle’s liefde voor de horeca is duidelijk zichtbaar in haar gastvrouwschap. Als de gast gelukkig is, is zij dat ook. Als hij/zij er zelfs jaren later nog met plezier aan terugdenkt, is haar taak volbracht. Daarbij maakt zij dankbaar gebruik van haar ervaring in diverse sterren restaurants in binnen- en buitenland. Naast De Librije (Zwolle), waar zij haar loopbaan begon, was zij ook werkzaam in Hans van Wolde’s Beluga (Maastricht), Vila Joya (Albufeira), Prato Borni (Zermatt) en The Omnia (Zermatt).


Suzanne

Suzanne, die na haar studie Toerisme voor een loopbaan bij de Action koos, is getrouwd met Marc (van origine zowel timmerman als personal trainer). Ter voorbereiding op het runnen van een B&B, verhuisden ze in 2019 samen naar het Zwitserse Zermatt. Terwijl Suzanne hier kans zag om haar leidinggevende kwaliteiten (zij het in een nieuwe sector) verder te ontwikkelen, maakte Marc voor het eerst kennis met de horeca. Hoewel ze met plezier op dit avontuur terugkijken, voelen ze zich in Spanje inmiddels helemaal thuis.


Michelle

Alleen of met anderen. Als talenstudent, vrijwilliger of toerist. Na de middelbare school vertrok Michelle regelmatig naar het buitenland. Dat ze zich daar ooit zou vestigen, is geen verrassing. Hoewel ook zij haar vakkennis pas in de laatste jaren heeft opgedaan, is dat geen probleem. Dankzij haar opleiding tot Film- en Televisie-wetenschapper en jarenlange ervaring bij de Albert Heijn draait zij haar hand niet om voor zowel het creatieve als zakelijke aspect van het ondernemerschap.